Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Matracok ingyenes szállítással

Az alábbi matracokat ingyenes szállítással(kapuig) kínáljuk, hogy Önnek tényleg csak aludnia kelljen.
Rendezés:
Előrendelhető
A 21 cm-es matrac CELLFLEX hab és modern HR hab kombinációja mely megfelel a legszigorúbb szabványok által támasztott kritériumoknak.
122.900 Ft -tól
Előrendelhető
A 27 cm-es, kivételes tulajdonságokkal rendelkező Materasso matrac a Relax & Beauty kategóriába tartozik. A Levander Trio matrac az aromaterápia révén megnyugtatja az elmét és oldja a stresszt.
179.900 Ft -tól
Raktáron
A ZEUS 23 cm-es matrac alkalmas azoknak, akik a legmagasabb szintű kényelmet keresik.
145.900 Ft -tól
Előrendelhető
A 21 cm-es matrac CELLFLEX hab és modern HR hab kombinációja mely megfelel a legszigorúbb szabványok által támasztott kritériumoknak.
139.900 Ft -tól
Előrendelhető
27 cm vastagságú egyedi kialakítású matrac, amely különböző kényelmi szintet kedvelő partnerek számára alkalmas.
316.000 Ft -tól
Előrendelhető
A nanotechológia az Ön otthonában is megjelenik, ha ezt a különleges, 19cm magas matracot választja! A kolloid rendszerek kutatásának eredményeként született meg a POLÁRGÉL.
105.900 Ft -tól
Előrendelhető
Két különböző keménységű oldallal ellátott matrac, melynek egyik oldala félkemény, míg másik oldala kemény.
99.900 Ft -tól
Előrendelhető

A vákuum matracok új generációja! Amerikai szabvány rendszerű vákuum - rolocellhab matrac 2+2 memory technológia!

110.900 Ft -tól
Előrendelhető

A Hybrid Duospring egy abszolút felsőkategóriás 26 cm vastagságú táskarugós matrac. Táskarugós és mikro-táskarugós matracmag a maximális kényelmet és stabilitást garantál. A felső rétegben EvoPoreHRC svájci hab található, mely az anyagok új generációja a matracok gyártásában és rendkívül jól alkalmazkodik az időjárásváltozásokhoz. A matrac alsó rétege az ALOE VERA növényből származó kivonatokkal dúsított hab. Ez az anyag magas alvási kényelmet és természetes méregtelenítő tulajdonságokat biztosít egyszerre. Huzat Silver design puha tapintást kölcsönöz matracának. A huzat allergiások számára is alkalmas.

173.900 Ft -tól
Előrendelhető

20 cm magas, fix huzatos hideghab matrac.

Két oldalas szendvics matrac!Keményebb fekvőhelyet kedvelőknek ajánljuk.

78.900 Ft -tól
Előrendelhető

A Swiss Adaptive matrac egy luxus kategóriájú, 24 cm magas, kényelmes matrac 7 zónás maggal, mindkét oldalán svájci EvoPore HRC habszivacs bevágásokkal kiegészítve, természetes kókuszrostból készült lapokkal elválasztva. Ez a konstrukció tökéletes testtartást és komfortérzetet biztosít a matrac merevebb magja és megnövelt teherbírása (akár 140 kg-ig)  mellett. Az Eukalyss huzat levehető és 60°C-ig mosható.

199.900 Ft -tól
Raktáron
A Natura Aloe egy 20cm magas, 130 kg.-ig terhelhető matrac, levehető és 60 °
C-on mosható Greenfirst huzattal. Két természetes hab kombinálásával hozták
létre. Az alsó és felső réteg Aloe Vera hab, ami Aloe Vera mikrokapszulákat
tartalmaz, amelyek elpusztítják a baktériumokat és biztosítják a matrac
higiéniáját. A középső mag 40 kg / m3 sűrűségű levendula hab, illóolajat
tartalmaz levendula kivonattal a jobb és nyugodtabb alvás érdekében. Matrac
azok számára, akik szeretik a természet.
79.900 Ft -tól
Raktáron

Betegápoláshoz kifejlesztett speciális HR(hideghab) matrac.

99.900 Ft -tól
Raktáron

A Swiss Pocket a 7 zónás táskarugós rendszer és a kiváló minőségű svájci EvoPoreHRC hab találkozásának köszönhetően egy jó formakövető és hosszú élettartamú matrac. Ezt a 23 cm-es 130kg-ig terhelhető matracot antiallergén, levehető és mosható Lavender huzattal borították be.

124.900 Ft -tól
Raktáron

Csúcskategóriájú termopur (memória hab), antibakteriális-zónás hab és kókusz együttese.

131.900 Ft -tól
Raktáron

A Lavender Maxi 24 cm-es, nagy teherbírású, extra kemény matrac. A mag közepén hideg habot tartalmaz. Ennek a rétegnek mindkét oldalán 4 cm vastag kókuszrost réteg található, amelyet nagy keménységre préselnek. Az alsó és felső réteg - levendula hab, mely nagy térfogatsűrűségével a tulajdonságainak hosszú távú megőrzését és levendula kivonatával a mélyebb és nyugodtabb alvást biztosítja. A matrac azoknak megfelelő, akiknek csak enyhe felületi alkalmazkodóképességű (alacsonyabb merülési fokú), de inkább maximális szilárdságú matracra van szükségük, amely megtartja és "kiegyenesíti" a gerincet. SILVER huzat levehető, 60°C-ig mosható, ezüst ionokat tartalmaz, így biztosítva a hosszú távú tiszta és antiallergén környezetet.

139.900 Ft -tól
Raktáron

A HÉRA 22 cm-es matrac alkalmas azoknak, akik a legmagasabb szintű kényelmet keresik.

A levehető ,60 C –on mosható ALGUA huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található mikro kapszulákban megkötve,melynek hatóanyagai alvás közben felszabadulnak, s jótékony an hatnak a bőrünkre.Antiallergén

145.900 Ft 122.900 Ft -tól
Raktáron
Az Cellflex Bio-Ex matrac egy 27 cm vastagságú, egyedi minőségű ágybetét.
179.900 Ft -tól
Raktáron
A Oxigén motion matrac egy 22 cm magas,140 kg.-ig terhelhető félkemény-kemény, aszimmetrikus, két oldalas matrac. Az egyik oldalon a puhább, a nevéből is adódóan jól szellőző Oxigén habbal, míg a keményebbik oldal az  aromaterápiás tulajdonságokkal is rendelkező 40 kg / m3 sűrűségű 10%-os levendulaolajjal átitatott Lavender hab. Aromaterápiás és gyógyító tulajdonságai mellett antiszeptikus, fertőtlenítő hatású. A kellemes illatú levendulahab miatt, kiemelkedik a matracok közül, körülölel és pihentet. A kettő között  35 kg / m3 sűrűségű Nigthlfy hab adja az alátámasztást.
104.900 Ft -tól
Raktáron
Félkemény 20 cm-es luxus matrac nagyfokú kényelemmel. A kellemes lágyság érzése mellett tökéletes testtartást nyújt, amit a speciális matrac keresztmetszet biztosít.
186.900 Ft -tól
Raktáron

Exclusive Strong 2 Balance matrac biztosítja a test egyensúlyát a nap folyamán. Ideális választás férfiaknak. Egyesíti az optimális hőszabályozást és a fitoterápiát a levendulaolaj segítségével.

219.900 Ft -tól

Keresés