×

Sütik kezelése

 • Latex Hard/Soft matrac

  Válasszon színt

  • lyocell huzat

  Kérem válassza ki a termék színét!

  Tulajdonságok

  • ortopedikus
   ortopedikus

   ortopedikus

   A gerinc megfelelő alátámasztását segíti elő. Ennek köszönhetően a vérkeringés alvás közben is megfelelő. A test regenerációja optimális.

  • atkamentes
   atkamentes

   atkamentes

  • levehető huzat
   levehető huzat

   levehető huzat

   A huzat levehető, két lappá szedhető. A kisebb méretnek köszönhetően könnyen befér a mosógépbe. Gyorsan szárad. A mindennapi higiéniát ezzel elő tudjuk segíteni. Az allergiásoknak kifejezetten javasoljuk.

  • physio system
   physio system

   physio system

   A test alátámasztását deréktájéktól kifele szimmetrikusan a matrac habrétegébe nyomott különböző minták segítségével növeljük. Ennek köszönhetően a bőr felületét stimulálja és a vérkeringést fokozza. Így a vér gyorsabban jut el a sejtekhez és több oxigént szállít. A regenerációt így fokozza.

  • kókusz
   kókusz

   kókusz

   A kókuszszál különleges tulajdonságainak köszönhetően kiváltképpen alkalmas a matracok gyártására. Ez az anyag a matracot keményebbé teszi és jó szellőzést biztosít számára, ez növeli a matrac élettartamát.

  • 60° C
   60° C

   60° C

   A huzat a nemzetközi textiljelzést betartva mosható.

  • Lyocell
   Lyocell

   Lyocell

   LYOCELL - Idális anyag matrachuzatok gyártására. A nagyon jó minőségű szálak az anyagot selymessé teszik, mely így jó alaktartást biztosít és luxus érzetet ad. A LYOCELL 100% természetes termék, melynek alapja facellúoz. A huzat elnyeli és elvezeti a testnedvességet, hamar megszárad, ezzel biztosítván a matrac magas higiéniáját. Ez az anyag természetéből kifolyólag antimikrób. Az anyag magas rétegű öreges PES rostszállal steppelt, ami fokozza a matrac luxus külalakját.

  • Simalfa
   Simalfa

   Simalfa

   SIMALFA technológiával készült matrac. Forradalmian új, környezetre és egészségre ártalmatlan ragaszóval készülő termék, mely megkapta az ECO-PASSPORT minősítést.

  Terhelhetőség: 140 kg/fő

  Keménységi fokozat: Lágyabb oldal 3/5, Keményebb oldal 4/5

  Gyártó: Materasso

  SIMALFA technológiával készült matrac. Forradalmian új, környezetre és egészségre ártalmatlan ragaszóval készülő termék, mely megkapta az ECO-PASSPORT minősítést.

  Raktáron Méret Ár Akciós ár Darabszám
  80x200 77 900 Ft
  85x200 77 900 Ft
  90x200 77 900 Ft
  100x200 96 900 Ft
  110x200 116 900 Ft
  120x200 116 900 Ft
  130x200 133 900 Ft
  135x200 133 900 Ft
  140x200 133 900 Ft
  150x200 146 900 Ft
  155x200 146 900 Ft
  160x200 146 900 Ft
  170x200 155 900 Ft
  175x200 155 900 Ft
  180x200 155 900 Ft

  Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

  leírás

  7-zónás (PHSIOSYSTEM) csúcskategóriás, 20cm-es vastagságú latex matrac. Zónánkénti keménység, jó rugalmasság, jó testvonalvezetés, jó légáteresztőképesség és antibakteriális tulajdonságok jellemzik ezt az ágybetétet. A matrac egyik oldala lágyabb, másik oldala keményebb kivitelű. Mindkét oldal gyógy és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így mindenféle allergiás panasz esetén ajánlott a használata. Lecipzározható és mosható antiallergén LYOCELL huzattal. Ez a huzat elnyeli és elvezeti a testnedvességet, hamar megszárad, ezzel biztosítván a matrac hihiéniáját. A rugalmas ágyrács emeli a matrac komfortját.

  Atkamentes, antibakteriális és antiallergén kivitel!

  Rendelhető egyedi méretben is!

  LATEX MATRACOK,

  Természetes kaucsukból (gumi) készült hab. Rugalmassága különösen fontos tulajdonsága, mely hosszú évekig tartó fenntarthatósága miatt a HR-hab fejlődésének területén modell értékűvé vált. A latex rendkívüli nyúlásnak tehető ki anélkül, hogy az eredeti formája tulajdonságai károsodnának, ami hosszú élettartamot biztosít. A latex több millió nyitott sejtből áll és elősegíti a kifogástalan légáramlást, nem tartja vissza a nedvességet és ezáltal gondoskodik a kifogástalan higiéniáról. Hatásos a poratkákkal és baktériumokkal szemben. A Pasteur Intézet és a wisconsini Alumni Kutatási Alapítvány kutatási tesztjei mutatták ki ezeket a tulajdonságokat, valamint az allergológiai kockázatok nemlétét. A latex rendelkezik az EUROLATEX Eco-szabvány és a OEKO TEX (szabvány100) minőségjegyével, amik igazolják, hogy a latex hab semmiféle veszélyt nem jelent az ember egészségére és környezetére. A latex hab kiváló ortopédiai tulajdonságait legjobban a megfelelő lamellás rácsokkal kombinálva lehet megtapasztalni.

  Nagyfokú rugalmasság és kitűnő ruganyosság. Egészséges, légáteresztő, hála a nyitott sejteknek. Ellenséges a baktériumokkal szemben. Optimális alaktani alátámasztás. A test pontonkénti megtámasztása. Kifogástalan homogén minőség. Megfelel az OEKO-TEX és az EUROLATEX szabványának. Szigorú minőségellenőrzések. Garantáltan hosszú élettartam. A LATEX ELŐNYEI A FOGYASZTÓK SZÁMÁRA TESTHEZ IGAZODÓ ALÁTÁMASZTÁS A latex fizikai tulajdonságai tökéletes alaktani alátámasztást biztosítanak. A latex nemes anyag, amely pontonkénti, a test görbületeihez igazodó alátámasztást biztosít. A Materasso Physiosystem rendszer a következő zónákat veszi figyelembe: fej, váll, hát, derék, comb, térd, lábfej. Hajlékonysága és rugalmassága alapján a latex milliméterpontos alátámasztást garantál, és minden formához igazodik. A testtel érintkező felület alakja, keménysége optimális, az alvó izmai tökéletesen ellazulnak. KÉNYELEM A latex rugalmasságának és rugóerejének tulajdonságai gondoskodnak a rendkívüli kényelemről. A latex tökéletesen hangtalan és nagyon rugalmas, ezáltal optimális kényelmet garantál. A latex rendkívüli nyúlásnak tehető ki (>170%) anélkül, hogy az eredeti formája és tulajdonságai károsodnának, ami hosszú élettartamot biztosít. EGÉSZSÉG A latex fizikai szerkezete és kémiai összetétele olyan tulajdonságokat biztosít neki, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy használója egészségét megőrizze. Ezek a következők: Természetes szellőzés A latex több millió nyitott sejtből áll, ez elősegíti a kifogástalan légáramlást, nem tartja vissza a nedvességet és ezáltal gondoskodik a kifogástalan higiéniáról. Ellenálló a poratkákkal és baktériumokkal szemben A Pasteur Intézet és a Wisconsini Alumni Kutatási Alapítvány kutatási tesztjei mutatták ki ezeket a tulajdonságokat, valamint az allergológiai kockázatok nemlétét. Eurolatex és Oeko Tex A SAPSA LATEX a latex minőségeire megkapta az EUROLATEX Eco-szabvány és az OEKO TEX (Szabvány 100) minőségjegyét, amik igazolják, hogy a SAPSA LATEX által gyártott latex-hab semmiféle veszélyt nem jelent az ember egészségére és környezetére.

  KÓKUSZROST,

  A természetes termékek közül az egyik legjobb anyag matracban a kókuszrost. A forma lemezek összesajtolt szálainak összeragasztásához egy másik természetes terméket a latex tejet használják fel. Vékonyabb rétegben a rugós matracokhoz a rugók alátámasztásához használják. Nagyobb vastagságban, mint erősítő réteg használják a kiváló minőségű matracoknál, hogy nagyobb merevséget, terhelési kapacitást érjenek el. A kókuszrost további jó tulajdonsága a különösen magas légáteresztő képesség, amely segíti eloszlatni a nedvességet, és tartja a matracban a száraz éghajlatot, ami nem nyújt alkalmas életteret az atkák számára.

  Termék címkék