Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hotelek részére

Materasso a szálodákban is!

 

HOTEL KOLLEKCIÓ

 

Sokéves tapasztalatunk, a modern technológiák kézi gyártással való ötvözése és a csak legjobb minőségű anyagok felhasználása lehetővétette számunkra, hogy vezető szerepet töltsünk be az egészségesalvás új irányzatainak  felállításában. 

Kényeztesse vendégeit a minőségi alvás élményével!

Kontinental ágy

A kontinentális ágy egy rugós rugós ágyból, egy matracból és egy fedőmatracból álló rendszer.

Személyre szabható ágyak

A nagy variálhatóság és a különféle alkatrészek kiválasztásának lehetősége lehetővé teszi a szállodai ágy összeállítását az ügyfél egyéni igényei szerint.

Az ágy kényelmes, magassága 60 cm-től 70 cm-ig terjed. A legfényűzőbb szállodák megközelítik ennek a tartománynak a felső határát. A kontinentális ágyon alvás koncepcióját világszerte elismerik, mint a világ szállodáiban alkalmazott általános szabványt.

Mi az a boxspring?

A Boxspring a szállodaipar leggyakrabban használt ágyalapja, melynek előnye a precíz jellemzők és a hosszú, gyakorlatilag korlátlan élettartam.

KÉNYELEM VENDÉGEINEK!

A Boxspring pontokban képes alkalmazkodni az emberi testhez, és a matraccal együtt maximális kényelmet biztosít alvás közben.

Stabilitás

A Boxspring nagyon stabil, légies és rugalmasságával segíti a kritikus nyomások elnyelését, így meghosszabbítja a matrac és a fedő élettartamát.

Széles változatosság

A dobozrugók nagy előnye az elrendezésük variálhatósága.
Minden dobozrugó speciális csatlakozórendszerrel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan módosítsa egy szállodai szoba használhatóságát, két egyszemélyes ággyal (ikerággyal) összekapcsolt franciaággyá (king size ággyá) alakítva.

Különféle funkciók

Ennek a különleges tulajdonságnak köszönhetően a boxrugó biztosítja az emberi test alakjának megfelelő másolását, ezért ideális választás olyan szállodai szobákba, ahol a különböző súlykategóriájú ügyfelek matracon alszanak.

Modern design

A dobozrugókat szabadon kombinálhatod bármilyen ágyfejtámlával, vagy használhatod saját ágyfejedhez is.
A fejtámla a dobozrugókhoz rögzíthető, vagy közvetlenül a falra szerelhető.

Színbeállítás

A dobozrugók színezésekor nagy kopásállóságú szövet vagy műbőr közül válogathat kínálatunkból. A szállodai szoba belső teréhez tökéletes illeszkedés érdekében a megrendelő kérésére a kiválasztott vagy szállított anyagból, műbőrből is beindíthatjuk a boxringeket.

KING SIZE ágy Cube éjjeliszekrénnyel

IKER ágy (két egyszemélyes ágy) Cube éjjeliszekrénnyel

Matracok

A matracok négy minőségi kategóriába sorolhatók, amelyek megfelelnek a szállodák csillagainak.

Variálható fejtámlák

Az összes fejtámlát kombinálhatja bármelyik ágyrendszerrel, amelyet választott.

 

 

 

Keresés