×

Sütik kezelése

 • Céginformáció

  A Materasso Slovákia 1995-ben kezdte el az ágybetétek gyártását és fejlesztését. A cég olasz technológiát használva gyártja az egészségügyi és ortopéd matracokat.

  MaterassoA gyár Oravské Veselé településen található. Évi termelése megközelítőleg 200 000 db matrac. A gyártás során jó minoségű tesztelt, bevizsgált alapanyagokat használnak fel. Az ágybetétek ortopédikus kivitelben, allergiamentes tulajdonságokkal rendelkeznek, egyes típusok téli-nyári oldalas kivitelben vagy levehető mosható huzattal készülnek, oldalszivacs megerősítéssel.

  A cég alvás-kiegészítőket (párnák, paplanok, ágybetétvédők, dísztakarók, gyapjú termékeket) is készít.

  A gyártás során a matrac egyes rétegei, összetevői (latex-hab, latex-kókusz, kókusz, PUR-hab termopur, HR hab, hydrolatex, bonellrugók, táskarugók stb.) változtathatók a vevő igénye szerint. Ezek alapján megközelítőleg 40-50 típusú ágybetét készítenek.

  Az ágybetétek elkészíthetők bármilyen méretben a vevő sajátos igényei szerint. Egészségügyi problémák esetén akár a vevő súlyához igazodva.


  A vevő igényei szerint módosíthatók továbbá:

  Materasso

  • az ortopédiai tulajdonságok - a matrac keménysége és rugalmassága

  • antiallergén tulajdonságok

  • esztétikai tulajdonságok - a matrac külső megjelenése

  A Materasso gyár rendelkezik ISO 9001 minősítéssel és az első SLOVÁK GOLD (kiváló áruk fóruma) minőségi márkával díjazott gyártó. A Materasso, ágybetéteinek gyártását engedélyezte a Lignotesting Állami Kísérleti Intézet. Az Egészségügyi Minisztérium által kiadott határozatban, mely az egyes vizsgák alapján készült, a Szlovák Köztársaság Fő Tisztiorvosa engedélyezi és ajánlja az EGÉSZSÉGÜGYI RUGÓS MATRAC elnevezés használatát.

  Napjainkban az ember sok negatív hatásnak van kitéve, mint például a helytelen ülés és a kevés testmozgás. A Materasso termékeivel hozzájárul, hogy e hatások ellenére Önnek egészséges pihenést, relaxációt és regenerációt biztosítson. A Materasso 2002 Kft 2001 óta foglakozik a Materasso ágybetétek kis és nagykereskedelmével. Az országban több településén vannak viszonteladóink, Budapesten pedig saját üzleteket tartunk fenn.
  Üzleteinkben nagy raktárkészlettel, gyors szállítási határidővel és megfizethető árakkal várjuk Önnöket.

  Budapesten a Vörösvári úton, a Fehérvári úton és a Vajda Péter utcában, valamint Vecsésen a 4 számú főúton található üzleteinkben minden ágybetétünk kipróbálható és megvásárolható, több típus több féle méretben akár azonnal elvihető.

  • Szakszerű tanácsadás matrac és bútorvásárláshoz.

  • Szállítás, bútoroknál szerelés is.

  Cégünk, TICKET WELNESS kártya elfogadó hely!