×

Sütik kezelése

 • Triple Expert T12 ágyrács

  Terhelhetőség: 120 kg/fő

  Gyártó: Materasso

  Raktáron Méret Ár Akciós ár Darabszám
  80x200 56 600 Ft 42 500 Ft
  90x200 56 600 Ft 42 500 Ft

  Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

  leírás

  A fej és lábrésznél lépcsőzetesen kézzel állíthatjuk a kívánt magasságot. Ehhez a típushoz kizárólag rugalmas és hajlékony hab vagy hullám kókuszt is tartalmazó matracot javasoljuk

  Lamellás ágyrács előfeszített lamellákkal. A rácsos keret laminált (nagyobb szilárdságú) bükkfából készült. A lamellák szibériai nyírfából készülnek. A rácsok merevsége középen – a 12db csúszó "öv" és a kettős léceknek köszönhetően beállítható. 

  Mind a keret, mind a rácsos lécek egy szénfóliával vannak ellátva, amely védi a faanyagokat a légköri hatásoktól, és rendkívül sima felületével biztonságosabbá teszi a találkozást a matracot védő huzattal.

   

  Rács magassága 8,5 cm
  Lamellák szélessége/db száma 25mm/42 db
  Terhelhetőség 120 kg
     

  farugós ágyrácsok

  A kiváló minőségű, farugós ágyrács elmaradhatatlan tartozéka egy igazán jó ágyrendszernek, amely az egészséges és pihentető alvást biztosítja. A hazai és külföldi partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően kiváló minőségű, természetes anyagból készült termékeket gyártunk. Termékeinket a korszerű technológia és anyagok alkalmazása jellemzi, továbbá a kiváló minőség, a tökéletes szervizháttér, a rugalmasság és a modern design. Összes termékünkre 2 év szavatosságot vállalunk.